Regjistrim falas si përdorues privat

Regjistrim falas si përdorues komercial

Nëse vetëm doni të përdorni llogarinë tuaj të klientit në grand-guide privatisht, atëherë hyni këtu si një përdorues privat. Nëse dëshironi të përdorni llogarinë tuaj të klientit për qëllime biznesi, hyni si përdorues komercial ose konvertojeni llogarinë tuaj private të klientit në një llogari të klientit komercial.

Nëse dëshironi të përdorni llogarinë tuaj të klientit në grand-guide për qëllime biznesi, hyni këtu si një përdorues komercial.

Regjistrimi i ri:


Imprint për reklamat e kompanisë suaj dhe kontakt me përdoruesit e tjerë:

Shembull: Muster GmbH ose Mustername eK

<strong>përfaqësuesi i autorizuar:</strong> <br /> Informacion rreth personit të sipërmarrësit ose përfaqësuesit ligjor të një kompanie.

<strong>Emri / Mbiemri:</strong> <br /> Ju mund të postoni reklama pa përmendur emrin tuaj të parë dhe të fundit. Përshëndetja, emri dhe mbiemri nuk janë treguar në njoftimin e shitjes. Megjithatë, ato duhet t&#39;u njoftohen redaktorëve për një publicitet për arsye ligjore.

<strong>Kodi postar / PO Box:</strong> <br /> Mos futni një adresë të kutisë postare. Ju mund të shtoni kutinë tuaj postare pasi të hyni në zonën e klientit nën &quot;Të dhënat e mia&quot;.

(Regjistri i gjykatës)

(p.sh. HRB 12345)

(p.sh. Berufsaufsichtsbehörde ose Berufskammer)<strong>Informacioni i kontaktit i kompanisë:</strong> <br /> Ju mund të zgjeroni detajet e kontaktit tuaj pasi të hyni në zonën e klientit nën &quot;Të dhënat e mia&quot; me kohën tuaj të hapjes, faqen kryesore dhe informacionin ligjor.

Shkruani numrat tuaj të telefonit, faksit dhe celularit sipas skemës së mëposhtme: &quot;Kodi i vendit&quot; p.sh. &quot;Gjermani&quot; / &quot;Kodi i zonës&quot; p.sh. &quot;Berlin&quot; / numri juaj: +49 / (0) 30/12345678. 0 kryesor i kodit të zonës ka shkuar.

Adresa juaj e-mail do të shfaqet vetëm në reklamën tuaj nëse e keni specifikuar vetë.

Emri i përdoruesit do të shfaqet tek përdoruesit e tjerë.


Prezantimi juaj në internet:

https://www.grand-guide.com/shop/ihrfirmenname*

* Sipas kësaj ose skeme të ngjashme. Adresat e tjera të internetit të portalit mund të përdoren gjithashtu për këtë qëllim.Kompani industri:*

Auktionshäuser | Galerien | Kunst & Antiquitäten

Shtëpitë e ankandeve Pawnshops | drejtues ankandi
Premium-Galerien / Premium-Antiquitätenhandel
Galerien | Antiquitätenhandel | Kunsthandel | Antiquariate | Einrahmungen
Artistë të shquar / artistë të pavarur / artizanët Atelierë dhe punëtori
Restaurimi | ekspertët e artit

Tregtia | Marrja me qira | Riparimet e mallrave

Veshje Aksesorë Këpucë Mallrat e lëkurës valixhe
Bizhuteritë Shitja me pakicë e stoli dhe argjendi Riparimet e objekteve të metaleve të çmuara
Wohnaccessoires und Dekoartikel aus Porzellan, Glas, Metall, Stein und Holz | Tafelgeschirr | Essbesteck
Enë gatimi familje
Mallrat shtëpiake Tekstile Shtëpiake Fabrics | Mbulesa e mobiljeve perdet
Dyqane mobilje Tregtia në mobilje në shtëpi dhe zyra Llamba | Tregtimi i qilimave Tregti në orendi
Pajisje shtëpiake | Kompjuter / Consumer Electronics pajisjet e telekomunikacionit
Riparimi i pajisjeve shtëpiake, mallrave shtëpiake, përpunimit të të dhënave dhe pajisjeve të telekomunikacionit
Ushqimi | Pije | duhani
Farmacitë | Optometra artikuj mjekësorë dhe ortopedikë
Parfum | produkte te kujdesit personal
Libra Audio Books
Shkrimi | Furnizime shkollore dhe zyra Revista dhe gazeta
Lodrat | model
Instrumentet muzikore Muzikë CD | të dhëna
Dyqane sportive Outdoor | Trekking | Rental
Gjuetia, sportet dhe armët e zjarrit
Dyqane DIY Tregjet e kopshtit Tregtia e materialeve të ndërtimit Qiratë e makinerive dhe pajisjeve të ndërtimit
Furnizime për kafshë kafshët
Marrja me qira e makinerive, pajisjeve dhe sendeve të luajtshme (me përjashtim të automjeteve dhe makinerive të ndërtimit)
Car & Motor - Tregti, Qera, Mirëmbajtje dhe Riparim (Makina të përdorura: Automjetet | Transportuesit | RVs | Karvanët | Automjetet e cilësisë së mirë | Automjetet komerciale / Kamionë | Vehicles në ndërtim | Rimorkio | Aksesore | Car Surveyors)
Biciklete - Tregti, Qira, Mirëmbajtje dhe Riparim të Bicycles | Accessories Biciklete
Schiffs ― Handel | Yachten | Vermietung von Wasserfahrzeugen | Segelschulen | Schiffsmakler | Werften | Zubehör
Flugzeug ― Handel, Vermietung, Instandhaltung und Reparatur (neue- und gebrauchte): Segelflugzeuge | Motorflugzeuge | Jets | Helikopter | Fallschirme | Drachensegler | Zubehör | Flugzeugmakler |Gutachter
Tregtia me pakicë e karburanteve
Të tjera - me pakicë

Artizanale / Mjeshtëri / Projektuesi riparime

Metal punëtorë / Bravëndreqës / Bravëndreqës | brenda Blacksmith / Art Forge | Farrier. | Great Forge / Drop Forge | Spengler / Hidraulik / Flaschner / Blechschmiede | Armëpushues dhe luftëtar i shpatave armëpunues
Zdrukthtari / mobilieri Karpentjerët / Karpentjerët / Brendshme Mobilje Kabineti / Mobilje Kabineti Turners / brenda | Shtresat parket / brendshme | Punëtori Weaving - [Restauruesit → Art & Antiques]
Tapiceri | i brendshëm
Elektricistë / Elektricistë / Elektronikë / Elektronikë Instalimi elektrik / instalimi i sistemit
Takëme kuajshi / Saddlery. automjeteve Sattler
Ndërtimi i ndërtesave / Bautischlerei / ndërtimit të dritareve dhe derës / zdrukthtari / mbulim / Bauspenglerei / bravandreqës ndërtimi / skeleri / pikturë / lustrim / punë llaç / hedhjen pllakë / ndërtimit oxhak
instalimit Building
ndërtim
Mbeturinat / xhami | Kunstglasereinen | Glassblowers / Glassblowers | Bluarja e qelqit Skulptorët e qelqit / gdhendësit qelqi Piktor qelqi / piktor smalt

Industria | Kompanitë e mëdha

Prodhimi i ushqimit dhe ushqimit
Prodhimi i veshjeve Veshje prej lëkure Produktet e Leshit Dizajnuesit e tekstilit dhe lëkurës stilisti / brendshme
Prodhimi i tekstileve Weber / brenda
Prodhimi i këpucëve, artikujve të lëkurës dhe lëkurës (me përjashtim të prodhimit të veshjeve prej lëkure)
Prodhimi i bizhuterive, monedhave dhe produkteve të ngjashme / Ari dhe argjendarët / Prodhuesit e xhevahireve
Prodhimi i mallrave qeramike dhe prej porcelani Potteries / Potters / brenda | Prodhon prej porcelani Porcelani piktor / e brendshme
Prodhimi i qelqit / qelqëzimit / xhamit të rëndë / pikturë qelqi / e brendshme
Prodhimi i mobiljeve / mobiljeve të veshur me susta / korniza të shtruara / dyshekë / mobilje kopshtesh / mobilje zyre (për private | profesional / gastronomik)
Prodhimi i lodrave
Prodhimi i instrumenteve muzikore
Prodhimi i produkteve prej druri / Karpentjerët / Karpentjerët / Cooper / Cooper / Framing / Parkettleger
Prodhimi i materialit të shtypur; Përsosja e zërit, imazhit dhe mediave të regjistruara
Prodhimi i artikujve të thurjes së thurur, thurje dhe korkosha / krijuesit e koshave / krijuesit e furçave / brendshme
Prodhimi i pulpës mekanike, celulozës, letrës, kartonit, kartonit dhe artikujve të saj Paper Artist / në
Prodhimi i pajisjeve sportive
Prodhimi i produkteve metalike / farkëtarët artistikë
Prodhimi: prodhimi i metaleve dhe punimi i metaleve (mullinjve) / shkritore
Prodhimi i pajisjeve të përpunimit të të dhënave, produkteve elektronike dhe optike
Prodhimi i pajisjeve elektrike
Inxhinieri mekanike: Prodhimi i makinerive bujqësore dhe pyjore
Inxhinieri mekanike: Prodhimi i makinerive specifike jo-industriale
Inxhinieri mekanike: Prodhimi i veglave makinerike
Prodhimi i automjeteve dhe pjesëve të automjeteve
Prodhimi: ndërtimi i anijeve dhe ndërtimi i anijeve
Prodhimi: ndërtimi i mjeteve hekurudhore
Prodhimi: Ndërtimi i hapësirës ajrore
Prodhimi i automjeteve ushtarake me rrota dhe gjurmimi
Prodhimi i motoçikletave, biçikletave, mjeteve për invalidët
Prodhimi i aparaturave dhe materialeve mjekësore dhe dentare
Prodhimi i produkteve të tjera
Furnizimi me energji elektrike dhe furnizimi me energji
Prodhimi: përpunimi dhe përpunimi i gurëve dhe gurëve natyrorë / stonemasonry / veprat e gurit artificial / rrjetë artificiale guri
Prodhimi i betonit, çimentos dhe produkteve gëlqerorë
Prodhimi: Miniera dhe nxjerrja e gurëve dhe tokës
Prodhimi: uzina coking dhe përpunimi i vajit mineral
Prodhimi i kimikateve bazë, plehrave dhe përbërësve të azotit, plastika në forma primare dhe gome sintetike në format primare
Prodhimi i produkteve farmaceutike
Prodhimi i mallrave të gomës dhe plastikës
Furnizimi me ujë, kanalizimi dhe hedhja e mbeturinave dhe largimi i ndotjes së mjedisit
Mbledhja, trajtimi dhe asgjësimi i mbeturinave; Rimëkëmbja e substancave (riciklimi, riciklimi i mbeturinave)
Shumicë për konsumatorët profesional (me përjashtim të automjeteve motorike)
Transporti i pasagjerëve dhe mallrave në transportin tokësor, largimin dhe transportin në tubacione
aviacion
Telekomunikacionit

Bujqësia Fidanishtet Hortikultura | Pylltaria Peshkimi gjuetar profesional

Bujqësia Vendi Tregtisë Kultivimi i bimëve Bujqësia winegrower
Fidanishtet / Kopshtarët Kopshtarisë dhe peizazhit Gardener Varrezat Fidanishtet Kopshtarisë / Hortikulturës
Pylltaria dhe prerjet
peshkimi
gjuetar profesional

shërbimet

Musiklehrer | Musikunterricht | Ballettunterricht | Tanzunterricht
Künstler | Orchester | Schauspieler | Schriftsteller
Taxi | Transferimi i aeroportit Shërbimi shofer
Agjencitë e udhëtimit / Rezervimet e Hoteleve / Rezervimet e Udhëtimeve | operatorët turistikë
Amusement Parks | Dëfrim dhe parqe tematike
Pishina | Saunat | Solariume masazh Studios
Fitness Studios | klube sportive
Salons parukeri dhe bukurie Nail studiot Pastrimi | Ofrimi i shërbimeve kryesisht mbizotëruese sipërmarrësve
Pastrimi i tekstilit Shërbimet e pastrimit për ekonomitë familjare private Ndërtimi i pastrimit Spastrim oxhak shërbime të tjera të pastrimit Dezinfektimi dhe kontrollimi i dëmtuesve
Foto Studios. laboratorë foto
Bankat / Kompanitë e Sigurimeve / Shërbimet Financiare dhe të Sigurimeve (pawnshops / pawnshops shih → Shtëpitë e Ankandit)
Pasuritë e patundshme dhe strehimi Agjent Real Estate Menaxhimi i Pronës Janitorial
Lëshimet dhe pastrimi i shtëpive
Dyqanet e kopjimit. | Shërbimet e sekretarisë dhe shkrimit Qendra e Thirrjeve | Agjencitë e mbledhjes Organizatori i Ekspozitave Ofrimi i shërbimeve të tjera ekonomike dhe të biznesit privat
Përkthyes / përkthyes / interpretues Zyrat e përkthimit Mësimdhënie gjuhësore / shkolla gjuhësore
Shërbime postare, korriere dhe ekspres
Shkollat ​​e shkollave Shkollat ​​e Lundrimit shkollat ​​e fluturimit
anijeve
Avokatët | Noterët Kompanitë e konsulencës tatimore auditorët
Konsulencë biznesi Administrimi dhe menaxhimi i kompanive dhe bizneseve marrëdhëniet me publikun dhe komunikim
Reklamimi dhe hulumtimi i tregut
Zhvillimi i Softuerit Programimi | Programmer / brenda
shërbimet e informacionit
Ndërmjetësimi dhe transferimi i punës
Mirëqenia Sociale Kujdesi / kujdesi i moshuar Lapsa të lartë shtëpitë
Shërbimet e Sigurisë dhe të Sigurisë detektiv
Brokerimi komercial për konsumatorët privatë dhe komercialë (me përjashtim të pasurive të patundshme, artit dhe antikave, automjeteve, anijeve dhe avionëve)
Magazinimi dhe sigurimi i sherbimeve te tjera per transport
Lojërat, bastet dhe lotari

Kompanitë Media

Botuesit | Informacioni dhe komunikimi
Prodhimi, shpërndarja dhe shpërndarja e filmave dhe programeve televizive; kinematë; Regjistrimi i studiove dhe botimi i muzikës
transmetuesit

Hotele dhe restorante (Mikpritja)

Hotele, bujtina, bujtina dhe banesa të tjera
Restorante, restorante dhe gastronomia të tjera

Mjekësia Farmacitë | Farmaci Mjekët | Veterinerët | laboratorët

Farmacitë | drugstores
Mjekët | Praktikat mjekësore Praktikat e mjekëve jo mjekë Praktikat e masazhit praktikat fizioterapi
Veterinar / Veterinarë klinika Kafshëve
Spitalet / Klinikat | objekteve terapeutike

Inxhinierë / Arkitektë Designer / e brendshme

Arkitektët. | Dizajn të Brendshëm Arkitektët e planifikimit urban. arkitektë peisazhit
Inxhinierët civilë Planifikues specialist Materialet e ndërtimit dhe testimi i nëntokës
Projektues për dizajn industrial dhe produktesh

hulumtim

Hulumtim dhe Zhvillim

Klubet dhe organizatat | Avokimi | kisha dhe shoqata të tjera fetare partitë

Organizatat dhe shoqatat e ndihmës bamirëse Organizatat për mbrojtjen e konsumatorëve
Klube dhe klube
Kisha dhe shoqata të tjera fetare
Avokimi | Organizatat që promovojnë interesa ekonomike ose politike parti politike

Muzetë

Muzetë e Artit Koleksione Piktura dhe Skulptura
Muzetë në kështjella, pallate, kala dhe zona arkeologjike
Muzetë e hapura me koleksione të monumenteve historike dhe objekteve të kulturës së përditshme Muzetë e Etnologjisë
Muzetë në historinë industriale në fabrikat historike minierat
Muzetë në Historinë Urbane Muzetë e personave të historisë / artistëve / poetëve / politikanëve etj.
Muzetë në historinë e muzikës, instrumentet muzikore dhe muzikën
Muzeu i automjeteve: automobila, motoçikleta dhe biçikleta
Muzetë në historinë ushtarake
Muzetë për Watches në historinë e kohës
Muzetë për porcelan dhe qeramikë

Parqet e kafshëve dhe natyrës

Xhennete Zoologjike / Parqet e Kafshëve rezervat lojë
Kopshtet Botanike / Parqet Natyrore Rezervat natyrore / parqet kombëtare

Objektet në qytete / rajone / vende Institucionet për arsim, trajnim dhe arsimim të mëtejshëm

Kopshtet | Shkollat Universitete dhe institucione të tjera për arsim, trajnim dhe arsimim të mëtejshëm
Objektet në qytete zjarrfikës
Institucionet në shtetet federale / rajonet / rajonet
Institucionet shtetërore
Libra të qytetit Bibliotekat dhe Arkivat Universitätsbibiliotheken

Hyrja standarde në drejtorinë e kompanisë:


Përdorni 8-20 shkronja në shkronja të mëdha dhe të vogla, numra dhe shkronja të veçanta.


Nëse harroni fjalëkalimin tuaj ose fshini llogarinë tuaj, udhërrëfyesi do t'ju kërkojë të jepni dëshmi të identitetit tuaj për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje sigurie. Zgjidh një pyetje dhe mos përdorni asnjë umlaut ose karaktere speciale për përgjigjen.
Pyetja e sigurisë që keni zgjedhur do t'ju dërgohet me e-mail pas regjistrimit. Përgjigja juaj në pyetjen e sigurisë duhet të mbahet mend si dhe fjalëkalimi juaj i vetë-caktuar, pasi ato nuk shfaqen në zonën e klientit!Unë pajtohem dhe do të doja