vetëm informata:


11 379,20 USD
çmim:
9 980 EUR

Jo anijeve në dispozicion në vendin tuaj

ARMREIF der SONDERKLASSE GG 18 Kt. (750) siehe Beschreibung A.Nr. L 30-11

ARMREIF 
GG 18 Kt. gestempelt 750
 106 Gr. Breite 2,2 cm
Massive Verarbeitung
Türkise + Brillanten TW-VSI
zusammen ca. 5 Ct.Viele günstige Angebote aus Pfändern. Ein unverbindlicher Besuch bei uns lohnt sich immer.

Gjendja: gjendja shumë e mirë e përdorur. Asnjë restaurimit ose riparime të tjera në dispozicion

Jo anijeve në dispozicion në vendin tuaj


shpenzimet e transportit detar ndërkombëtar

  shpenzimet e transportit detar ndërkombëtar

   Çmimi i blerjes së këtij produkti është:
   • nuk Informacion

   • nuk Informacion

   • nuk Informacion
   • Asnjë shëlbim nuk ofrohet sepse ky artikull reklamohet vetëm në portalin e internetit dhe nuk mund të blihet. Një blerje e artikullit është e mundur vetëm në hapësirat tona të shitjes.
   Logo
   Leihhaus Viktualienmarkt GmbH
   Rindermarkt 2
   DE-80331 Mynih
   telefon:
   +49 (0)89 37417217
   kontakt:
   Andreas Rüber
   Azhurimi i fundit: 06/12/2018 13:53:36 Ofruesi është përgjegjës për këtë ofertë.
   grand ofertë udhëzues ID.: 308 Regjistruar si përdorues biznesi që prej: 10/04/2018 Raporti faqe