само информации:


22,80 USD
цена:
20 EUR

Не е достапна во вашата земја превозот

Cowboys und Indianer

Cowboys und Indianer mit Zelten und Kanus
Etwa 43 Figuren, 2 Zelte, Grünzeug, Totempfahl usw.
Jedoch ohne die Gebäude.

Artikelzustand: Gebraucht mit sichtbaren Gebrauchsspuren

Не е достапна во вашата земја превозот


Меѓународен превозот на трошоците

  Меѓународен превозот на трошоците:
  kein Versand ins Ausland

  Набавната цена на овој производ е:
  • нема информации

  • нема информации

  • нема информации
  • Нема наведени процедури откуп.

  корисничко име:

  Gudrun

  Kontaktdaten:


  40233 Düsseldorf Deutschland

  Последно ажурирање: 13.12.2018 13:41:13 Давателот е одговорен за оваа понуда.
  голема водич понуда проект. 16736 Регистриран како приватен корисник од: 23.3.2018 страница извештај