само информации:


79,81 USD
цена:
70 EUR

Не е достапна во вашата земја превозот

Historisches Glas mit Noppen

Sehr angenehm anzufassendes Glas mit Noppen
Höhe etwa 13 cm

Artikelzustand: Gebraucht mit sichtbaren Gebrauchsspuren

Не е достапна во вашата земја превозот


Меѓународен превозот на трошоците

  Меѓународен превозот на трошоците:
  kein Versand ins Ausland

  Набавната цена на овој производ е:
  • нема информации

  • Поднесете писмена понуда / нарачка по електронска пошта.

  • PayPal
  • Приватни продажба. Нема повлекување на точката на продажба.

  корисничко име:

  Philipp

  Kontaktdaten:


  61476 Kronberg Deutschland

  Последно ажурирање: 13.12.2018 13:41:59 Давателот е одговорен за оваа понуда.
  голема водич понуда проект. 43 Регистриран како приватен корисник од: 27.3.2018 страница извештај