само информации:


5.146,02 USD
цена:
4.600 EUR

Не е достапна во вашата земја превозот

Servierplatte, Presentoir von Meissen um 1740

Servierplatte, Presentoir von Meissen um 1740

Artikelzustand: Gebraucht in gepflegtem Zustand

Не е достапна во вашата земја превозот


Меѓународен превозот на трошоците

  Меѓународен превозот на трошоците:
  Versandbedingungen auf Anfrage

  Набавната цена на овој производ е:
  • нема информации

  • нема информации

  • трансфер
  • PayPal
  • Нема наведени процедури откуп.

  локација:

  Hessen
  Deutschland


  корисничко име:

  Blumenfreude

  Kontaktdaten:


  64289 Darmstadt Deutschland

  Последно ажурирање: 21.3.2019 11:24:56 Давателот е одговорен за оваа понуда.
  голема водич понуда проект. 16734 Регистрирано како приватна корисник од: 19/03/2018 страница извештај